,, Rö hembygdsförening - Arkiv - NT 160809
   Du är här: Skip Navigation Links > ARKIV > Press > Artikel i NT 9/8 2016
GÄSTBOK

Artikel i Norrtelje Tidning 9/8 2016

Norrtelje tidning upptäckte själv att vi fått OK på att byta postort från Rimbo till Rö och bad om en intervju. Det fick de förstås, så den 3 augusti fick vi besök av Grethel Hjuberger från NT. Vi trummade ihop så många vi kunde av styrelsen, men tyvärr blev det bara 3 - Björn, Ann Britt och Kicki - Stig skulle också ha kommit, men fick i stället hjälpa till efter en olycka på museijärnvägen samma dag. Det blev en behaglig eftermiddag på Lövstas altan med björnbärsmuffins och kaffe.

Vi fick berätta hela historien, från kommunens snabba godkännande till den långa väntan på reaktion från Postnord. Det visade sig ju att Postnord aldrig fått vår ansökan och kommunens godkännande, men sedan vi skickat in pappren direkt till Postnord gick det undan hyggligt. Kommunen fick deras svar den 20 juni, men själva blev vi inte underrättade förrän den 29 juli, men då blev det förstås jubel. Den 6 mars 2017 skall vi börja skriva 762 93 RÖ i våra adresser - en populär ändring om vi skall tro reaktionerna vi fått.

Artikeln i NT 9/8 2016

Artikeln i Norrtälje tidning

Det är svårt att läsa texten i den här upplösningen, men om du klickar på den här länken kommer Du direkt till artikeln i NT:s webbtidning.

NT 9/8 2016

Grethel Hjuberger i egen hög person

Sidan först publicerad 2016-08-11.