Du är här: Skip Navigation Links > FÖRENINGEN > Aktiviteter
GÄSTBOK

Program för verksamhetsåret 2017

u har vi hunnit halvvägs genom verksamhetsåret 2017. Vi har varit tvungna att skjuta invigningen av den nya promenadslingan framför oss, vi har helt enkelt inte hunnit med. En del av sommarens och höstens aktiviteter är fortfarande inte färdigplanerade, men det kommer information så snart vi fått allt på plats. När det krävs föranmälan gör man det till kassören Ann Britt Bergström, telefon 0175-623 35 eller epost annbritt@kamphavet.se.
Vill ni ladda ned och skriva ut programmet, så klicka här!

Torsdag 23 februari kl. 19.00 i S:t Olofsgården
Årsmöte (GENOMFÖRT)
Årsmötesförhandlingar. Författaren Magnus Västerbro berättar om pesten 1710. Föreningen bjuder på kaffe och smörgås.
Endast för medlemmar. Föranmälan krävs (Kicki Lindberg, 0175-621 06 eller familjen_lindberg@telia.com) senast 20 februari.
Söndag 7 maj
Studiefrämjandet Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet i Roslagen
Torpinventering (GENOMFÖRT)
Samling i S:t Olofsgården kl. 13.00.
Björn och Ann Britt berättar vad vi vet om torpet Lisingetorp. Sedan åker vi ut i naturen med kartor, kompass och GPS och försöker hitta det och se vad som finns kvar. Får vi tid åker vi också till platsen där torpet Strömdal låg. Vi åker i egna bilar men rejäla skor och varm klädsel behövs också. Tag med matsäck! Ingen föranmälan behövs.
Omkring 1 juni
Invigning av promenadslinga 2
Vi tänker skapa en promenadslinga till – den här gången i litet tuffare terräng. När vi fått upp skyltning och gjort en broschyr som beskriver slingan och de platser den passerar inviger vi den och promenerar tillsammans den cirka 6 km långa slingan. Det blir inget för lågskor och kortbyxor kan vi lova.
Lördag 8 juli
Studiefrämjandet Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet i Roslagen
Sommarutflykten går i Bellmans fotspår (GENOMFÖRT)
Bussresa till Stockholm. Guidad stadsvandring i Gamla sta’n, lunch på Den Gyldene Freden och sedan guidad visning på Livrustkammaren. Samling vid kyrkan kl. 09.45, avfärd 10.00 prick, hemkomst omkring 17.00.
Föreningen sponsrar resan, men vi måste ta ut 250 kr per deltagare för att det skall gå ihop. Icke medlemmar betalar 100 kr mer och blir medlemmar på köpet. För det får ni resa, lunch och guidning i Stockholm.
Föranmälan till sommarresa@rosocken.se eller Ann Britt Bergström, 0175-623 35, snarast eller senast söndag 25 juni. Ange namn, antal deltagare och telefonnummer i Din anmälan. Högst 30 deltagare.

En söndag i september
Studiefrämjandet Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet i Roslagen
Besök på Lanthandelsmuséet på Rådmansö
Samling kl. 12.00 vid kyrkan för samåkning, avfärd 12.30. Vi besöker Lanthandelsmuséet på Rådmansö. Vi räknar med att vara hemma igen senast vid femtiden. Deltagarantalet är begränsat, medlemmar har företräde.
Torsdag 2 november
Höstfest
Samling kl. 19.00 i S:t Olofsgården.
Traditionell höstfest, någon sorts underhållning, ost och vin.
Endast för medlemmar. Föranmälan krävs.
Vår, sommar, höst Underhåll av informationsskyltarna
Alla är välkomna att hänga med när styrelsen underhåller våra informationsskyltar och ibland sätter upp nya – information på Facebook och/eller hemsidan. Obs! Räkna med kort förvarning – vädret och andra åtaganden avgör när det blir – men oftast på lördagar eller söndagar under våren, sommaren och hösten.

Sidan först publicerad 2017-01-18, senast uppdaterad 2017-07-10.